WHIRLPOOL SMF9010C/ME/IXL INDUCTIEKOOKPLAAT 86CM
Per 1 juni zijn alle activiteiten van dewitgoedtopper.nl ondergebracht onder onze nieuwe naam Welhof.com

WHIRLPOOL SMF9010C/ME/IXL INDUCTIEKOOKPLAAT 86CM

  Nieuw (licht beschadigd)

Extra afgeprijsd, want:

 • Nieuw product met verpakkingsschade
 • En/of schoonheidsfoutje (licht krasje of deukje)

Meer informatie over alle productcondities

WHIRLPOOL SMF9010C/ME/IXL INDUCTIEKOOKPLAAT 86CM

€ 1.009,00 Speciale prijs € 1.509,00 Adviesprijs € 500,00 voordeel
SKU
Smf9010c/me/ixl bkeus

 

   Gratis bezorging 
          in de gehele Benelux
   Gratis retour 
          14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug.
   Betaal zoals jij wilt  
          Direct of bij levering, contant of per pin.
   Plan je bezorgdag:
          tot 14 dagen vooruit

  De Whirlpool SMF 9010 C/NE/IXL is een inbouw inductie kookplaat met 10 afzonderlijke kookzones. Flexibel koken is een feit: selecteer eenvoudig de kookfunctie op het touch display en de kookplaat past automatisch het vermogen aan. Ook kan je tot perfectie koken op lage temperatuur met de smeltfunctie. En dit zijn nog maar een paar van alle handige, energiezuinige functies.

De voordelen van de Whirlpool SMF 9010 C/NE/IXL:

 • 10 afzonderlijke kookzones: eenvoudig te verdelen in drie over vier zones
 • 6th Sense zorgt automatisch voor de juiste kooktijd en temperatuur
 • Meerdere speciale kookfuncties: talloze bereidingsmogelijkheden
 • Ontdek met Chef Control een handige keukenhulp

Automatisch de juiste kooktijd en temperatuur dankzij 6th Sense

Zet dankzij Flexifull je pannen overal op de kookplaat neer. Dankzij automatische detectie wordt de kookzone aangepast aan de positie en de grootte van de pan. Met Smart Sense ervaar je daarnaast de laatste technologie in geassisteerd koken: bereid moeiteloos de mooiste gerechten dankzij 6th Sense. 6th Sense sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur in voor ieder gerecht. Met de 6th Sense live app ontdek je zelfs nieuwe gerechten met verhelderende uitleg, kan je maaltijden inplannen en ontdek je talloze manieren om te genieten van een intuïtieve kookervaring.

Verdeel de kookplaat eenvoudig in drie of vier kookzones en ontdek handige functies

Verdeel de kookplaat in drie of vier kookzones en activeer ze tegelijkertijd op een vooraf ingesteld vermogensniveau. De inbouw inductie kookplaat beschikt daarnaast over meerdere (speciale) kookfuncties. Met de grillfunctie kan je jouw gerechten tot in perfectie grillen dankzij de speciale hittedetectie die continu de temperatuur in de gaten houdt. Daarnaast kan je ook met de Fry Functie gerechten optimaal bereiden dankzij hittedetectie. Ene Moka functie is bedoeld voor het bereiden van koffie.

Chef Control: een handige keukenhulp

Chef Control is een keukenhulp waarmee je kan koken zonder dat je de temperatuur hoeft aan te passen. Verplaats simpelweg de pan op de kookplaat en geniet van een heerlijk bereide maaltijd. Daarnaast zorgt de iXelium nanotechnologie ervoor dat je kookplaat optimaal is beschermd tegen krassen. Een perfecte glans is gegarandeerd.

Inductie kookplaat

Koken met een inductieplaat is de meest efficiënte, snelle en veiligste manier van koken. Een inductie kookplaat verhit de pan door middel van een magnetisch veld zonder dat daarbij de plaat warm wordt. Dit magnetisch veld ontstaat wanneer er een speciaal daarvoor bestemde inductiepan op de inductieplaat wordt gezet. Je hebt dus speciale pannen nodig om op een inductie kookplaat te koken: gewone pannen zijn dus niet te gebruiken. Dankzij het magnetische veld wordt de pan sneller. Ook koelt de inductieplaat veel sneller af en zullen etensresten minder snel aanbranden. De inductie kookplaat stopt namelijk als je de pan van de inductieplaat haalt.

Belangrijke info voor jouw inductie kookplaat

 • Voor een inductie kookplaat heb je speciale pannen nodig die geschikt zijn voor inductie koken.
 • Een inductie kookplaat wordt geleverd zonder stekker (perilex) en vaak ook zonder aansluitsnoer (5-aderig).
 • Een inductie kookplaat gebruikt veel stroom. Daarom is een aparte elektriciteitsgroep nodig.
 • Geadviseerd wordt om een inductie kookplaat door een vakbekwaam persoon te laten aansluiten, voor je eigen veiligheid en omdat je anders geen recht hebt op garantie bij foutief aansluiten.

Let op!

 • Gebruik speciale inductiepannen voor een inductie kookplaat.
 • Een inductie kookplaat wordt geleverd zonder stekker (perilex) en vaak ook zonder aansluitsnoer (5-aderig).
 • Een inductie kookplaat gebruikt veel stroom. Daarom is een aparte elektriciteitsgroep nodig.
 • Een inductie kookplaat moet door een erkend installateur worden aangesloten, voor je eigen veiligheid en omdat je anders geen recht hebt op garantie bij foutief aansluiten.
Meer informatie
Diepte 51 cm
Breedte 86 cm
Hoogte 51 cm
Conditie Omschrijving Nieuw product met eventuele verpakkingsschade of schoonheidsfoutje ( krasje/deukje). Met fabrieksgarantie of onze garantie.
Conditie New
Plaatsing Inbouw
Aantal kookzones cooker 4
Soort bediening Touch
Taal bedieningpaneel Engels
Garantie 1 jaar
Onze producten krijgen bij binnenkomst een conditie toegekend om onderscheid te maken in de staat van het product en bijv. de mate van de beschadigingen. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities die duidelijk te begrijpen zijn. De exacte conditie staat altijd aangegeven bij het product (onder de foto). We onderscheiden allereerst drie hoofd-condities: nieuw, outlet, refurbished. Daarbij worden de condities outlet en refurbished nog onderverdeeld in enkele sub-condities. Onderstaande tabellen zetten de verschillende productcondities uiteen.

 

NIEUW

De conditie “nieuw” staat aangegeven bij producten die 100% nieuw in de originele verpakking zitten en met de volledige fabrieksgarantie. Kleinere producten die met de grote bezorgdiensten worden verzonden, verpakken wij vaak nog in eigen dozen.

OUTLET

Onze outlet producten zijn nieuwe (retour)producten met eventueel een krasje, deukje of verpakkingsschade, of een combinatie van. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijdens het vervoeren en/of verwerken van het product. Bij duidelijke cosmetische beschadigingen worden product specifieke foto’s op de website vermeld om u een beeld te geven van de schade. Lichte beschadigingen (krasje/deukje) worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen.
Binnen de outlet producten onderscheiden wij 5 sub-condities die wij aan de hand van onderstaand tabel zo goed mogelijk en begrijpelijk in kaart proberen te brengen.

 

 

 

  Nieuw (verpakkings schade) Nieuw (lichte schade) Nieuw (zichtbare schade) Nieuw (retour product) Nieuw (beschadigd retourproduct)
 
  Product is slechts uit de verpakking gehaald
 
Ongebruikt product met minimale schade (krasje/deukje)
 
Ongebruikte product met meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd. Geretourneerd product, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen zichttermijn zijn geretourneerd. Kan lichte test en/of gebruikerssporen bevatten. Is niet te onderscheiden van nieuw. Product heeft ten op zichte van nieuw (retourproduct) meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd.
Ongebruikt    
Technisch 100%
Originele verpakking        
Verpakkingsschade        
Garantie
Uitgeprobeerd      
Lichte schade  
Zichtbare schade      
Schadefoto's      

 

REFURBISHED

Een refurbished product is een tweedehands product. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd (refurbished, waarbij onderdelen worden gecheckt en vervangen). Vervolgens worden de producten gereinigd en gekeurd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Naast refurbished (tweedehands), kennen wij nog drie andere sub-condities die eronder vallen:
 


 

  Nieuw remarketed Als nieuw Refurbished (2dehands) Refurbished (buitenkansje)
  Top van de refurbished categorie en niet van nieuw te onderscheiden. In originele staat gebracht, met bv een nieuwe behuizing, Zo goed als nieuw en dus zeer weinig gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen of een zeer recent model. d
 
Tweedehands product, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd en gereiniged
 
De buitenkansjes hebben een kleine afwijking en zijn daarom extra voordelig. De kleine afwijking is uniek en wordt daarom per product in beeld gebracht. Check dus de extra productfoto.
 
Gereviseerd
Gereinigd
Technisch 100%
Garantie
Licht gebruikt      
Zichtbaar gebruikt    
Zichtbare schade      
Schadefoto's      
Nog geen EU Energielabel beschikbaar
WHIRLPOOL SMF9010C/ME/IXL INDUCTIEKOOKPLAAT 86CM