SAMSUNG BRB260030WW/EF INBOUW KOELKAST 177CM A+

SAMSUNG BRB260030WW/EF INBOUW KOELKAST 177CM A+

    Nieuw (retourproduct)

Extra afgeprijsd, want:

  • Geretourneerd product binnen zichttermijn
  • Lichte test en/of gebruikerssporen

Meer informatie over alle productcondities

A+

SAMSUNG BRB260030WW/EF INBOUW KOELKAST 177CM A+

€ 544,00 Speciale prijs € 699,00 Adviesprijs € 155,00 voordeel
SKU
brb260030ww/ef 14dagen

 

   Gratis bezorging 
          in de gehele Benelux
   Gratis retour 
          14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug.
   Betaal zoals jij wilt  
          Direct of bij levering, contant of per pin.
   Plan je bezorgdag:
          tot 14 dagen vooruit

  


Integreer deze nieuw (b-keus) retour Samsung inbouwkoelkast met energieklasse A+ geruisloos in uw keuken. Sla uw etenswaren op en maak optimaal gebruik van de koelruimte van 195 liter.

Inbouwmaten:

H:177,5 cm

B:54 cm

D:55 cm.

NoFrost

Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.

Supervriezen

Met de Supervriezen functie wordt de temperatuur in de diepvries gedurende een korte tijd sterk verlaagd, zodat u uw nieuwe voedingsmiddelen op de snelst mogelijke manier kunt invriezen. Ideaal voor huishoudens die regelmatig groot inkopen en hun verse producten zo snel mogelijk onder het vriespunt willen krijgen.

Digital Inverter Compressor

De Digital Inverter Compressor van de Samsung inbouw koelkasten werkt anders dan conventionele compressors. Hij regelt zijn snelheid automatisch in zeven stappen zodat altijd de nodige koeling wordt geleverd. Zo gebruikt hij minder energie, maakt hij minder geluid, slijt hij minder en gaat hij langer mee.

All-around Cooling

Het All-around Cooling systeem koelt gelijkmatig, van hoek tot hoek. Via een aantal openingen wordt koude lucht uitgeblazen over iedere plank. Zo blijft de temperatuur constant en worden de etenswaren beter vers gehouden.
Let op! Bevestigingsmateriaal en handleiding worden niet standaard meegeleverd.

Meer informatie
Conditie Omschrijving Nieuw product, maar met lichte test en/of gebruikerssporen, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen 14dagen zijn geretourneerd. Met fabrieksgarantie of onze garantie.
Conditie New
Plaatsing Inbouw
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Klimaatklasse sn_nst
Diepte 55 cm
Energieklasse A+
Energieverbuik per jaar (in kWh) 291 kwh
Invriesvermogen (kg per 24 uur) 9 kg per 24 uur
Vriesruimte Ja
Scharniersysteem (inbouw) Sleepdeur
Hoogte 1775 cm
Hoogte (vrijstaand) 170 - 180 cm
Uitvoering Koel-vriescombinatie
Levertijd 1 werkdag
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 38 °c
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10 °c
NoFrost Ja
Aantal compressoren 1 compressor
Plaats vriesruimte Onder
Bewaartijd bij stroomuitval (in uren) 14 uren
Deurdraairichting Rechts
Deurdraairichting omkeerbaar Ja
Steraanduiding 4 sterren
Supervriezen Ja
Inhoud koelruimte (liter) 195 liter
Inhoud koelruimte Gemiddeld (150 - 250 liter)
Inhoud vriesruimte (liter) 72 liter
Inhoud vriesruimte Gemiddeld (65 - 100 liter)
Breedte (vrijstaand) 45 - 55 cm
EAN 8806088593111
Onze producten krijgen bij binnenkomst een conditie toegekend om onderscheid te maken in de staat van het product en bijv. de mate van de beschadigingen. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities die duidelijk te begrijpen zijn. De exacte conditie staat altijd aangegeven bij het product (onder de foto). We onderscheiden allereerst drie hoofd-condities: nieuw, outlet, refurbished. Daarbij worden de condities outlet en refurbished nog onderverdeeld in enkele sub-condities. Onderstaande tabellen zetten de verschillende productcondities uiteen.

 

NIEUW

De conditie “nieuw” staat aangegeven bij producten die 100% nieuw in de originele verpakking zitten en met de volledige fabrieksgarantie. Kleinere producten die met de grote bezorgdiensten worden verzonden, verpakken wij vaak nog in eigen dozen.

OUTLET

Onze outlet producten zijn nieuwe (retour)producten met eventueel een krasje, deukje of verpakkingsschade, of een combinatie van. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijdens het vervoeren en/of verwerken van het product. Bij duidelijke cosmetische beschadigingen worden product specifieke foto’s op de website vermeld om u een beeld te geven van de schade. Lichte beschadigingen (krasje/deukje) worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen.
Binnen de outlet producten onderscheiden wij 5 sub-condities die wij aan de hand van onderstaand tabel zo goed mogelijk en begrijpelijk in kaart proberen te brengen.

 

 

 

  Nieuw (verpakkings schade) Nieuw (lichte schade) Nieuw (zichtbare schade) Nieuw (retour product) Nieuw (beschadigd retourproduct)
 
  Product is slechts uit de verpakking gehaald
 
Ongebruikt product met minimale schade (krasje/deukje)
 
Ongebruikte product met meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd. Geretourneerd product, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen zichttermijn zijn geretourneerd. Kan lichte test en/of gebruikerssporen bevatten. Is niet te onderscheiden van nieuw. Product heeft ten op zichte van nieuw (retourproduct) meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd.
Ongebruikt    
Technisch 100%
Originele verpakking        
Verpakkingsschade        
Garantie
Uitgeprobeerd      
Lichte schade  
Zichtbare schade      
Schadefoto's      

 

REFURBISHED

Een refurbished product is een tweedehands product. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd (refurbished, waarbij onderdelen worden gecheckt en vervangen). Vervolgens worden de producten gereinigd en gekeurd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Naast refurbished (tweedehands), kennen wij nog drie andere sub-condities die eronder vallen:
 


 

  Nieuw remarketed Als nieuw Refurbished (2dehands) Refurbished (buitenkansje)
  Top van de refurbished categorie en niet van nieuw te onderscheiden. In originele staat gebracht, met bv een nieuwe behuizing, Zo goed als nieuw en dus zeer weinig gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen of een zeer recent model. d
 
Tweedehands product, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd en gereiniged
 
De buitenkansjes hebben een kleine afwijking en zijn daarom extra voordelig. De kleine afwijking is uniek en wordt daarom per product in beeld gebracht. Check dus de extra productfoto.
 
Gereviseerd
Gereinigd
Technisch 100%
Garantie
Licht gebruikt      
Zichtbaar gebruikt    
Zichtbare schade      
Schadefoto's      
Nog geen EU Energielabel beschikbaar
SAMSUNG BRB260030WW/EF INBOUW KOELKAST 177CM A+